GDPR

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). SC IZISTART SRL, persoana juridica romana, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J24/4/06.01.202i, CUI 43520821 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre programele de finantare din fonduri structurale, care da utilizatorului acces la facilitati suplimentare si customizate ale serviciilor izistart.ro. Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunostiinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate si pentru accesul la facilitati suplimentare. Refuzul dvs. determina neparticiparea la actiunile de informare organizate de SC Izistart SRL. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC Izistart SRL pentru scopurile mai sus mentionate.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC IZISTART SRL si ne puteti semnala acest lucru la adresa contact@izistart.ro. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Izistart.ro se angajeaza sa nu trimita spam (e-mailuri informative pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, ne puteți contacta la adresa contact@izistart.ro .