Despre noi

IZISTART Consultanta Fonduri Europene

Misiunea noastra

   Misiunea IZIStart este cresterea gradului de absorbtie al Fondurilor structurale Europene in Romania. In perioada 2021-2027, Romania va primi peste 80 miliare de euro in cadrul politicii de Coeziune. IZIStart lucreaza cu antreprenori romani pentru atingera acestui obiectiv.

Clientii nostri

Clientii nostri sunt atat businessuri cu experienta, cat si startup-uri si persoane fizice. Recrutam experti consultanti cu experienta pe diferite domenii astfel incat sa va putem oferi consultanta pe tot parcusul procesului de accesare fonduri Europene. Suntem alaturi de clientii nostri de la identificarea oportunitatii de finantare pana la implementare proiectului.

Viziunea noastra

Dorim sa ajutam cat mai multi antreprenori sa isi construisca afacerea de succes. Credem in puterea ideilor de a schimba lumea, in visele antreprenorilor si in realizarea lor.

VALORILE

Valorile IZISTART:

 

Pasiune

Teamwork

Profesionalism

Integritate

Rata de succes

Proiectele de success incep cu o idee. Asadar, vino cu ideea ta iar noi ne ocupam de restul :

I.
 Verificare Eligibilitate

Verificam eligibilitatea firmei dvs. pentru Proiectul pe care doriti sa aplicati si calculam punctajul estimativ.

II.
Plan de afaceri si documentatie

Elaboram Planul de afacere, Anliza de piata, Proiectiile Financiare, Analiza cost – beneficiu, Cashflow si alte documentatii necesare depunerii proiectului

III.
 Implementare

Implementarea presupune transcrierea in practica a Planul de Afaceri si / sau Studiul de Fezabilitate, din etapa de documentatie. In aceasta etapa se realizeaza si procedura de achizitii.

IV.
Monitorizare

Monitorizarea proiectelor difera din punct de vedere al timpului, in functie de masura pe care s-au accesat fonduri europene sau guvernamentale nerambursabile.

Oferim consultanta online pentru toate judetele tarii.

Doriti sa fiti contactati de unul dintre consultantii IZISTART? Trimiteti-ne un mesaj si va vom contacta in cel mai scurt timp: