Anul 2021 vine cu multe provocari dar cu si mai multe oportunitati. In anul precedent, firmele care nu au fost pregatite sa se adapteze rapid la noile schimbari au avut mult de suferit. Anul 2020 este in top in ceea ce priveste firmele care au dat faliment. Mai jos sunt prezentate idei de afaceri profitabile si care merita exploatate in anul 2021:

Anul 2021 idei de afaceri

1.Trainer de specialitate. Fie ca doriti sa deveniti trainer in project management, in managementul timpului, in marketing sau PR, sansele dvs sunt sporite in 2021. Training-ul de specialitate este privit ca o investitie in viitorul nostru si majoritatea romanilor pun din ce in ce mai mult accent pe specializare si supraspecializare.

2.Cursuri de Public Speaking. Public Speaking-ul a devenit una dintre cele mai cautate specializari, un sector in care multi romani doresc sa se implice si pe care isi centreaza atentia. Abilitatile de Public Speaking sunt din ce in ce mai cerut atat de catre antreprenori dar si de catre angajatori.

3.Pensiune canina. Pensiunile canine au cerere din ce in ce mai mare si ajung sa fie fully booked mai ales in perioada sarbatorilor si a concediilor. O astfel de afacere incepe cu un capital social de 10.000-15.000 de euro si sunt o afacere profitabila pentru cei care aleg o locatie strategica

4. Consultant de marketing pentru afaceri mici. Marketing-ul este vital si nu doar afacerile mari, complexe au nevoie de aceste servicii. Marketing-ul se adreseaza si afacerilor mai mici tocmai pentru a le scoate din anonimat, a le ajuta sa creasca.

5. Organizare de petreceri pentru copii. Copiii adora petrecerile si parintii au inceput de cativa ani sa inceteze sa le mai pregateasca singuri petreceri aniversare aniversare. Realizarea unei firme ce se ocupa cu organizarea de petreceri pentru copii nu necesita fonduri proprii considerabile si riscurile sunt scazute.

6. Firma de catering vegan/vegetarian. Firmele de catering vegan si vegetarian reprezinta idei de afaceri de viitor, afaceri profitabile si care vor castiga din ce in ce mai multa cota de piata in detrimentul cateringului obisnuit.

7. Consultanta SEO. SEO este ingredientul pe care multe businessuri din online il considera de baza pentru succesul unei afaceri. Nu avem cum sa castigam trafic considerabil fara SEO si SEO trebuie sa fie un serviciu efectuat de profesionisti sau langa consultanti care sa ne ajute sa luam cele mai corecte decizii pentru un nivel indestulator de trafic pe site-ul nostru. Si acestea sunt afaceri profitabile si de viitor, afaceri banoase cat timp vor exista site-uri si un mediu online activ.

8. Agentie de turism. Agentiile de turism raman de mare interes si in anul 2021 pentru romani. Avand in vedere restrictiile de calatorie din anul 2020 si faptul ca multi romani si-au amant calatoriile, anul acesta agentiile de turism vor avea un flux crescut de client. Ce trebuie stiut inainte de a porni o astfle de afacere este faptul ca investitia initiala trebuie sa fie solida si sustinuta de specialist pentru a avea success.

9. Mentenanta IT. Promovati-va serviciile via mediul online si din-gura-in-gura, prin intermediul prietenilor, rudelor, colegilor de munca si veti descoperi un teren destul de fertil in care aceste idei de afaceri mici sa devina idei de afaceri profitabile. Este o afacere  de condus de acasa si care necesita interventii pe teren.

10. Firma de consultanta pentru infiintarea de ONG-uri. Din ce in ce mai multe ONG-uri apar si majoritatea au recurs la sprijinul firmelor de consultanta pentru a fi infiintate. Cei care detin specializari solide in acest sector si experienta lunga de lucru, se pot orienta catre aceste idei de afaceri profitabile si de viitor in Romania, nu numai in 2019.

11. Cursuri de auto-aparare. Cursurile de auto-aparare nu cunosc stagnare in ceea ce priveste nivelul cererilor. Vom investi in training-ul de specialitate in acest domeniu si ne vom permite un sentiment de siguranta pentru noi insine, pentru copiii nostri, pentru cei dragi.

12. Consultanta in achizitii publice si private. Achizitiile si fuziunile reprezinta un alt sector fertil pentru numeroase afaceri demarate de romani. Putem sa investim in ele cu incredere si sa ne asteptam la necesitati financiare destul de sporite. Veti avea de investit in identificarea unei locatii strategice, in cooptarea de specialisti de top, brokeri, consultantanti, specialisti in negocieri si nu numai.

13. Magazin online/ offline de obiecte vestimentare pentru femeile insarcinate. In 2020 comertul cu articole vestimentare s-a mutat in online si va ramane la fel si in anul 2021. Multe viitoare mamici opteaza pentru achizitionarea hainelor second-hand avand in vedere schimbare masurilor.

14. Productie puiblicitara: bannere, panouri publicitare, firme luminoase, copertine, sepci, pixuri.

15. Servicii de creatie grafica. De la proiectarea de ambalaje pentru produse, la proiectarea de bannere, flyere, brosuri, cataloage, carti de vizita, toate sunt servicii cautate si pe timp de criza si in perioadele mai linistite pentru economie.

16. Babysitter cu programare. Daca stiti ca sunteti o persoana calma, distractiva si foarte atenta cu copiii, puteti si dvs sa va formati o baza de clienti care sa va ceara serviciile, cu programare. Veniturile sunt avantajoase si puteti sa va desfasurati activitatea atat la domiciliul clientilor cat si la domiciliul dvs. , transformandu-va casa intr-o mica gradinita.

17. Confectionare de decoratiuni si ornamente handmade. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru diferite ocazii cum ai fi Craciunul, Pastele, 8 martie este una dintre cele mai simple activitati la care va puteti gandi. Pentru a incepe nu aveti nevoie de un capital considerabil ci doar de multa indemanare si promovare.

18. Afaceri profitabile cu arbusti fructiferi. Cultivarea murelor, zmeurei, capsunelor.

19.  Servicii de colectare si reciclare de materiale plastice, sticla etc. Afacerile care se decid sa se orienteze catre acest sector sunt afaceri castigate si de viitor. Viitorul ne dicteaza un trend major in sectorul reciclarii si deja multi romani s-au implicat in aceste afaceri profitabile. Puteti sa va specializati pe serviciile de colectare si reciclare de sticla si plastic, anvelope, baterii uzate, ulei uzat, vopseluri si alte produse chimice.

20. Autor de carti pentru copii/ carti culinare . Redactarea de carti pentru copii nu poate fi catalogata ca fiind o activitate extrem de dificila sau extrem de usoara. Unii detin talent pentru scris si pentru povestit si acestia sunt printre cei mai potriviti potentiali antreprenori in cazul acestor idei de afaceri. Nu discutam despre idei de afaceri complexe, ci despre proiecte care necesita investitii minime de bani si investitii maxime de creativitate si originalitate.

21. Confectionare de pungi, ambalaje, cutii pentru cadouri. Pungile, ambalajele, cutiile, plicurile sunt obiecte utilizate in numeroase scopuri. Pentru cadouri, pentru depozitare, pentru evenimente speciale ele devin unele dintre cele mai banoase si, in acelasi timp, simple produse pe care le puteti confectiona singuri, fara echipamente speciale. Investitiile sunt mici, costurile de administrare sunt si ele reduse si profiturile vin odata cu oferta de produse de calitate si la preturi corecte. Va puteti promova produsele catre magazine online sau offline.

Pentru inregistrarea firmei online recomand Firme ON – https://firmeon.ro/

Telefon

+40 373 781 990

E-mail

contact@izistart.ro

FII PRIMUL CARE AFLA CAND SE LANSEAZA NOI PROGRAME PRIN FONDURI EUROPENE

Aboneaza-te la Newsletter